festival tasje

Al een aantal weken keek je uit naar deze perfecte, zomerse dag. Het is de perfecte temperatuur, je voelt de zon op je gezicht schijnen en hoort de beste muziek van dit moment. Je hebt je favoriete festival outfit aan met natuurlijk bijpassend festival tasje. De DJ’s draaien je favoriete nummers van het moment. Je bent met de leukste mensen om je heen: waar ben je? Op een festival natuurlijk!

Festival kleding en accessoires

Tegenwoordig zijn festivals niet meer weg te denken in Nederland. In de zomer kun je er niet meer omheen en zijn festivals het moment om uit te pakken met de allerleukste kleding en accessoires: alles mag en alles kan. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat jij lekker jezelf kunt zijn en jouw eigen stijl kunt uitdragen. En hoe kun je dat beter doen dan met een kwalitatief, betaalbaar, praktisch en modieus accessoire? Juist ja, met een Festival tasje! Dit soort tasjes passen bij elke festival-outfit en zorgen er ook nog eens voor dat je al je belangrijke spullen bij de hand hebt. Zo kom jij anno 2020 helemaal perfect en trendy voor de dag.

Wat neem je mee naar een festival

In de Festival tasjes heb je ruimte om alle spullen die je meeneemt naar een festival op te bergen. Lipgloss, handgel, festival-muntjes, telefoon: check! En belangrijke items zoals je portemonnee? Die passen er ook met gemak in. Ook zit er een vak met een rits in de tas zodat je je items goed op kunt bergen. Zo heb je ook na een aantal drankjes en dansjes minder kans om je dierbare items kwijt te raken.

Goede kwaliteit tasjes

Een Festival Tasje is gemaakt van kwalitatief goed leer. Dit zorgt ervoor dat ‘ie alle feestjes overleeft en dus lang mee gaat. Zo kun je nog genoeg feestjes en festivals afgaan met je favoriete item. De tasjes zijn verkrijgbaar in onder andere de kleuren zwart en cognac: zo kun je ze perfect matchen met elke outfit die je maar wil. De tasjes zijn versierd met onder andere studs in de kleuren zilver, goud en hebben subtiele gekleurde details. Zo is er voor elke smaak iets te kiezen. 

Het draagcomfort van de Festival tasjes is naast dat het er leuk uitziet natuurlijk ook belangrijk. De tasjes zijn verkrijgbaar met een leren hengsel. Dit zorgt ervoor dat je de tas kunt dragen over je schouder of dat je het Festival tasje gekruist over je schouders draagt. Het materiaal past zich aan aan jouw lichaam. En wordt bij gebruik alleen maar mooier. Het klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn, vind je ook niet? De tassen zijn vaak handgemaakt in Marrakech, Marokko. Marokko staat bekend om de producten van kwalitatief hoogwaardig leer. Ze worden gemaakt in het eigen productie-atelier en altijd gecontroleerd op de beste kwaliteit en design.