Uitvaart Naarden Bussum

Een uitvaart dient als een afscheid, wat vaak mooi en memorabel moet zijn voor de nabestaanden en dierbaren. Na het overlijden van een naasten of dierbaren is het natuurlijk lastig om snel een uitvaart te gaan regelen. Zeker wanneer de emoties hoog oplopen en er veel geregeld moet worden. Woon je of de persoon van overlijden in de buurt van Naarden-Bussum of omstreken en wil je daar ook de uitvaart houden? Dan kan je altijd terecht bij Uitvaart Naarden Bussum. Samen zorgen jullie voor een mooi en warmhartig afscheid.

Mogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren afscheid willen nemen. Zo kan je kiezen tussen een begrafenis of een crematie en maak je een keuze op welke schaal je het afscheid wilt nemen. Wil je intiem besloten afscheid nemen of juist een groots afscheidsfeest houden. Wil je een traditioneel afscheid of een modern, vernieuwend, luchtig, warmhartig afscheid. Zijn er specifieke wensen voor de opbaring van de overledene, of heb je een specifieke locatie? Wil je een originele condoleance kaart, een advertentie, een spreker, bepaalde bloemen, muziek of een fotocollage? Op maat gemaakt afscheid nemen op de manier die jij en de nabestaanden willen, of juist naar de wens van de persoon ter overlijden.

Afscheid bij leven

Ook is er een mogelijkheid om afscheid te nemen bij leven. Dit kan wanneer je de behoefte hebt om nog één keer samen te zijn met je naasten. Hierbij kan je denken aan een formeel of informeel samen zijn. En ook hier zijn veel mogelijkheden ter beschikking. Zo kan je denken aan een picknick, lunch, brunch, een groots afscheid of juist klein, aan het strand, in de natuur, in je favoriete etenstent of café. Wat je maar wenst, vele mogelijkheden zijn te voorzien.

Corona

Afscheid nemen in deze tijd is anders dan anders. Er moet gelet worden op afstand en er kan niet/nauwelijks geknuffeld worden met nabestaanden, familie, naasten en ieder ander aanwezige. Zo krijg je toch een kil en koud gevoel bij het geven van een afscheid, maar dat hoeft gelukkig niet! Er zijn veel alternatieve te bedenken. Zo kan het afscheid gelivestreamd worden, of kan er een online condoleanceregister worden opgezet. Tevens kunnen er naast het afscheid nog herdenkingen plaatsvinden op een later tijdstip. Wellicht niet de ideaalste situatie, maar dan is er in ieder geval voor iedereen een kans om toch nog afscheid te kunnen nemen.

Kosten

De kosten van een uitvaart zijn erg uiteenlopend. In vele gevallen wordt er een vast bedrag afgesproken voor de dienstverlening en wordt er verder gekeken naar de grootschaligheid en verdere invulling van het afscheid. Wil je meer weten over de kosten kan je een kijkje nemen bij Uitvaart Naarden Bussum of een offerte aanvragen.