Rondreis Marokko

Marokko is een land dat in het noorden van Afrika ligt. Ondanks dat het maar 4 uur vliegen is naar Marokko, kom je in een compleet andere wereld terecht. Het voordeel is dus dat de reis niet zo lang duurt, maar dat je wel het gevoel hebt dat je totaal ergens anders bent. Als je de wereld van 1001 nacht wil laten uitkomen, zit je in Marokko op de goede plaats. Marokko wordt door steeds meer toeristen ontdekt en dat is ook totaal terecht. Het is namelijk een hartstikke gastvrij land met lekker eten, prachtige bouwwerken en schattige straatjes. Daarnaast is er ook een woestijn in Marokko, de Sahara. Hier kan je ook naartoe en rijden op een kameel of dromedaris. Dit is natuurlijk een ervaring die iedereen wel eens wil opdoen.

Rondreis Marokko 8 dagen

Het is mogelijk om Marokko zelf te bezoeken, maar nog veel leuker is het om een rondreis door Marokko van 8 dagen te maken. Als je Marokko zelf bezoekt, zie je namelijk lang niet zo veel dan met een op maat gemaakte rondreis. In 8 dagen kun je heel veel van dit adembenemende land zien. Marokko heeft namelijk heel veel te bieden. Vaak begint je reis in Marrakech, wat ook wel de parel van Marokko genoemd wordt. Deze stad heeft enorm veel cultuur die je kan bezoeken. Daarnaast kan je hier heerlijk eten en leuke souvenirs kopen.

Op maat gemaakte rondreis door Marokko

Verder wordt je rondreis volledig op maat gemaakt. Dit houdt in dat de reisorganisatie luistert naar jouw wensen. Wil je graag naar Agadir om naar het strand te gaan en de prachtige natuur te bekijken? Dan kan dit. Als je juist liever naar het Noorden van Marokko wil gaan om de blauwe stad te bezoeken, dan kan dit natuurlijk ook. Daarnaast wil je misschien wel op een kameel rijden in de Sahara. Ook dit is een optie. Natuurlijk kan je niet alles doen op een rondreis van 8 dagen. Daarom kan de reisorganisatie jou altijd adviseren wat handig is met jouw gezelschap. Oudere mensen willen namelijk waarschijnlijk andere dingen doen en zien dan jonge mensen met kinderen. Vandaar dat het nodig is om de rondreis persoonlijk af te stemmen op een bepaald gezelschap. Dit betekent dat jij je droomreis in Marokko tot werkelijkheid kan brengen. Dit kan alleen, met je partner, met vrienden of met nog iemand anders.